| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Co ty na to? |
| Dzięki spamowi nareszcie zmiany na lepsze |
|
83% |
[ 5 ] |
| Przykra konieczność, ale jakoś trzeba sobie radzić |
|
16% |
[ 1 ] |
| Ze spamem można żyć, po co komu rejestracja |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jest mi to obojętne |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 6 |
|
| Autor |
Wiadomość |
jarkol Administrator

|
Wysłany: 15 Czerwca 2006, 13:24 Temat postu: Spam / pisanie tylko dla zarejestrowanych użytkowników |
|
|
Ponieważ spam zaczyna osiągać nieładne rozmiary, przymierzam się do takiego ustawienia zabezpieczeń forum, żeby wypowiadać się na forum mogli wyłącznie zarejestrowani użytkownicy.
Na razie tylko jedno forum ma ustawione nowe uprawnienia, a mianowicie Forum "Test", po to żebyście mogli sobie potestować jak to u Was działa, zanim uprawnienia zostaną zmienione po całości (już niedługo).
Jeśli macie jakieś wątpliwości odnośnie zasad i sposobu rejestracji, to w pierwszej kolejności odsyłam do często zadawanych pytań dotyczących rejestracji oraz do podstawowych informacji o stronie.
Mam nadzieję, że taka zmiana w pewnym stopniu ograniczy liczbę niechcianych wiadomości na forum wysyłanych przez tzw. boty i że moją decyzję przyjmiecie ze zrozumieniem. _________________ "Zielony" Jarek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jarkol Administrator

|
Wysłany: 16 Czerwca 2006, 17:12 Temat postu: Stało się |
|
|
Od tego momentu pisać na Forum mogą użytkownicy wyłącznie zarejestrowani. Jedynie forum "Serwis ZielonyNugat.waw.pl" zostanie jeszcze przez jakiś czas forum publicznym.
Może to na jakiś czas wystarczy... _________________ "Zielony" Jarek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mouette Aktywny

|
Wysłany: 19 Października 2007, 23:03 Temat postu: Priv emaile nioe wychodzą... |
|
|
No ja tak w kwestii formalnej bo...chyba jednak nie dochodzą te wiadomości na priv między nami
W każdym bądź razie, teraz też próbowałam ale w wysłanych nie mam .
Coś się ztegowało...
Pozdrawian
Mouette |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jarkol Administrator

|
Wysłany: 20 Października 2007, 22:34 Temat postu: Re: Priv emaile nioe wychodzą... |
|
|
| mouette napisał: |
chyba jednak nie dochodzą te wiadomości na priv między nami  |
Czy wcześniej działało, a teraz przestało?
Czy chodzi o wiadomości wysłane tylko od jednego użytkownika albo tylko do jednego użytkownika?
Proszę sprawdzić, czy skrzynki nie są przepełnione i ew. usunąć stare wiadomości.
Pozdrawiam _________________ "Zielony" Jarek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mouette Aktywny

|
Wysłany: 22 Października 2007, 22:12 Temat postu: |
|
|
Hm...no jednak dojszło
Teraz przynajmniej.
Natomiast nie aktualizuje się licznik - stan nowych wiadomości w skrzynce odbiorczej mimo, iż nowa została przeczytana.
Poza tym jednak, te co sie wysyła, bezpośrednio po wysłaniu - nadal nie widać w wysłanych.
Bedę dźwięczna o korektę
Pozdrawiam serdecznie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|